Palvelut

Johannan ArjenApu tarjoaa aikaa, seuraa, iloa, mielekästä tekemistä ja kotiapua arjen askareisiin ikäihmisille.

Lähden ikäihmisen seuraksi kahvittelemaan, ostoksille, kiertelemään kaupoille, ulkoilemaan tai vaikkapa elokuviin. Olen myös ikäihmisen seurana kotona tai hoivakodissa ja siellä voimme vaikka pelata, muistella, kuunnella musiikkia, askarrella, lukea, tehdä ristikoita tai ihan vain pitää kädestä kiinni ja keskustella rauhassa ajan kanssa.

Autan myös ruokahuollossa; voimme tehdä yhdessä kauppalistan ja käydä yhdessä kaupassa tai tilata kauppatavarat kauppapalvelun kautta. Voimme myös valmistaa yhdessä ruokaa ja suunnitella viikon ruokalistaa. Autan myös erilaisten hakemusten täyttämisessä ja neuvon mitä etuuksia ikäihminen voi hakea. Voin olla myös apuna tietokoneen käyttämisessä, jos ikäihminen tarvitsee apua esimerkiksi laskujen maksussa tai kauppapalvelutilauksen tekemisessä.

Tarjoan aikaani ja läsnäoloa ikäihmiselle. Minulle on tärkeää luoda luottamuksellisen suhde läheiseesi. Siksi teenkin tätä yksin, jotta ikäihminen voi hyvillä mielin luottaa minuun ja kertoa elämäntarinansa minulle – olenhan joka kerta se, joka tekee käynnin asiakkaan luokse.

Olen rinnalla kulkija. Haluan jakaa ikäihmisen kanssa arkea, olla seurana ja kotiapuna tarpeen mukaan. Käyntieni tarkoituksena on antaa ikäihmiselle elämyksiä, iloa, naurua, hyvää mieltä, nautintoja ja riemua elämään.

Johannan ArjenApu kuuluu myös ennakkoperintärekisteriin ja palveluistani voi hakea kotitalousvähennystä.

Ilman hulluja unelmia ei synny viisaita päätöksiä.
-Tommy Tabermann

 

Hinnasto

Yksittäisen käynnin minimiaika on 1 tunti. Yleisin käyntiaika on 2 tuntia.

Käyntiajat voivat olla joka viikkoisia tai harvemmin. Käyntiajat sovitaan aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa.

Huolenpitopalvelu 1 tunti 45€ (alv 0%)

Huolenpitopalvelu 2 tuntia 90€ (alv 0%)

Huomioithan kotitalousvähennyksen!

 

Jos toimintakyky ei ole alentunut, lisätään hintoihin alv 24%

 

Lisätiedot

Yksityisten palveluntuottajien myymien palvelujen arvonlisäverottomuuden edellytyksenä on, että palveluntuottaja on merkitty yksityisten palvelun antajien rekisteriin tai hän on tehnyt toiminnastaan ilmoituksen toimintakuntaan. Olen tehnyt asianmukaisen ilmoituksen palveluistani seuraaviin kuntiin: Hausjärvi, Hyvinkää ja Riihimäki. Hausjärvellä kuulun säännöllisen kotipalvelun palvelusetelituottajiin.

Yhdensuuntaisesta yli 15km matkasta veloitan lisäksi
0,49€/km kilometrikorvausta.

Kuulun ennakkoperintärekisteriin ja palveluistani voi hakea kotitalousvähennystä.