Johanna

Johannan ArjenAvun takana olen minä, Johanna Vapaavirta.

Olen valmistunut Sosionomiksi vuonna 2008 ja vuoden 2018 lopulla sain päätökseen yrittäjän ammattitutkinnon. Vuonna 2023 valmistuin vanhustyön erikoisammattitutkintoon, musitihoitajaksi ja validaatiohoitajaksi, joten vanhustyön osaamiseni on syventynyt entisestään opiskelun myötä!

Koen olevani helposti lähestyttävä, iloinen ja positiivisesti elämää katsova nainen. Uskon unelmiin ja niiden toteutumiseen ja Johannan ArjenApu on yksi suurimmista toteutuneista unelmistani.  Olen pikkutytöstä asti ollut äitini mukana hänen työpaikallaan vanhainkodissa ja jo silloin päätin, että isona haluan työskennellä ikäihmisten parissa. Olen tehnyt vuosia työtä ikäihmisten palveluohjaajana ja kesäkuussa 2017 aloitin kokopäiväisenä yrittäjänä perustaen yritykseni, joka tarjoaa ikäihmisille seuraa, aikaa, iloa ja mielekästä yhdessä tekemistä.

Haluan  tarjota ikäihmiselle seuraa ja aikaa ja ennen kaikkea kiireetöntä yhdessäoloa, jolloin voimme tehdä erilaisia asioita. Pääasia on se, että ikäihminen kokee kanssani olonsa hyväksi ja tekeminen tuottaa iloa ja hyvää mieltä. Haluan olla jollakin tavalla myös ystävä ja luoda luottamuksellisen suhteen asiakkaani kanssa. Teen tätä juuri sen takia yksin, että ikäihminen voi hyvillä mielin luottaa minuun ja kertoa elämäntarinansa minulle - olenhan se, joka tekee jokaisen käynnin asiakkaan luokse.

 

Tutustu palveluihini ja ota yhteyttä!